✅ Bli en bedre investor med disse 3 gratis verktøyene

Salmon Evolution aksje

salmon evolution aksje

Se om denne aksjen er over- eller undervurdert, og gjør egne analyser enkelt og visuelt gjennom Simply Wall Street.

Beskrivelse av selskapet:
Salmon Evolution ASA er et norsk oppdrettsselskap som spesialiserer seg på landbasert oppdrett av atlantisk laks. Selskapet ble grunnlagt i 2017 og har som mål å produsere laks på en bærekraftig og miljøvennlig måte ved hjelp av avansert teknologi. Deres landbaserte anlegg er utviklet for å sikre optimal vekst og fiskehelse, samtidig som de reduserer miljøpåvirkningen sammenlignet med tradisjonelle oppdrettsmetoder. Salmon Evolution er notert på Oslo Børs og har sitt hovedkontor i Molde, Norge.

Forretningsmodell:
Salmon Evolutions forretningsmodell er basert på landbasert lakseoppdrett ved hjelp av hybrid gjennomstrømmingsteknologi (HFS), som kombinerer fordelene ved gjennomstrømmingsanlegg med resirkuleringsanlegg. Denne teknologien gir selskapet muligheten til å kontrollere miljøforholdene og sikre bærekraftig produksjon med redusert miljøpåvirkning. Inntektene kommer fra salg av laks til både hjemmemarkedet og internasjonale markeder, og selskapet fokuserer på å tilby produkter med høy kvalitet og bærekraftig profil.

Hvordan tjener de penger:
Salmon Evolution tjener penger ved å produsere og selge atlantisk laks fra sine landbaserte anlegg. Selskapet har mål om å produsere store volumer av laks med minimal påvirkning på miljøet, noe som gir en konkurransefordel i markeder med økende etterspørsel etter bærekraftig sjømat. De forventer å generere inntekter både fra fersk og frossen laks, samt fra premiumprodukter som kan oppnå høyere markedspriser. Selskapets teknologi og fokus på miljøvennlig produksjon gjør det attraktivt for kunder som vektlegger bærekraftige alternativer.

Kjente konkurrenter:
Salmon Evolution konkurrerer med andre aktører innen landbasert lakseoppdrett, som Atlantic Sapphire og Pure Salmon, samt med tradisjonelle sjøbaserte oppdrettsselskaper som Mowi, SalMar og Lerøy. Konkurransen er spesielt fokusert på produksjonsmetoder, kostnadseffektivitet og miljøpåvirkning. Landbaserte oppdrettsanlegg har den fordelen at de kan produsere laks nærmere markedene, noe som reduserer transportkostnader og karbonavtrykk.

Aksjeanalyse med Simply Wall Street:
For investorer som vurderer Salmon Evolution ASA, kan Simply Wall Street gi verdifull innsikt. Plattformen tilbyr en vurdering av om aksjen er over- eller undervurdert, basert på selskapets økonomiske prestasjoner, vekstpotensial i landbasert lakseoppdrett, og bærekraftige fordeler. Dette hjelper deg med å ta velinformerte investeringsbeslutninger.


Se verdien til Salmon Evolution ASA nå

Se om denne aksjen er over- eller undervurdert, og gjør egne analyser enkelt og visuelt gjennom Simply Wall Street.

Her kan du se hvilke bøker noen av verdens beste investorer har anbefalt i intervjuer og årsmøter opp igjennom årene. Jeg lenker til både lydbøker og fysisike bøker, slik at du kan finne bøkene de anbefaler i det formatet du liker best. Bare klikk på bildene under, og du vil se en liste over alle deres favoritter.

Warren Buffett

Charlie Munger

Bill Ackman