✅ Bli en bedre investor med disse 3 gratis verktøyene

ATEA ASA aksje

atea aksje

Se om denne aksjen er over- eller undervurdert, og gjør egne analyser enkelt og visuelt gjennom Simply Wall Street.

Beskrivelse av selskapet:
Atea ASA er et ledende IT-infrastruktur selskap i Norden og Baltikum. Med hovedkontor i Oslo, leverer Atea tjenester og løsninger innen IT-infrastruktur, inkludert maskinvare, programvare og tjenester til både offentlig og privat sektor. Selskapet har en sterk tilstedeværelse i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Latvia og Estland. Atea er notert på Oslo Børs.

Forretningsmodell:
Ateas forretningsmodell er bygget rundt levering av et bredt spekter av IT-produkter og -tjenester. Selskapet fungerer som en totalleverandør, noe som betyr at de tilbyr alt fra rådgivning og design til implementering og drift av IT-løsninger. Atea samarbeider med globale teknologipartnere som Microsoft, Cisco, HP, og IBM, noe som gir dem et omfattende produkt- og tjenestespekter.

Hvordan tjener de penger:
Atea genererer inntekter hovedsakelig gjennom salg av IT-produkter som maskinvare og programvare, samt tilknyttede tjenester som rådgivning, vedlikehold og support. Selskapet har også inntektsstrømmer fra drift og outsourcing av IT-systemer for kunder, noe som gir stabile og tilbakevendende inntekter.

Kjente konkurrenter:
Atea konkurrerer med andre store IT-leverandører i regionen, inkludert TietoEVRY, Capgemini, IBM, og Fujitsu. Konkurransen er intens, spesielt innenfor områder som skytjenester, IT-sikkerhet, og digital transformasjon.

Aksjeanalyse med Simply Wall Street:
For investorer som vurderer Atea ASA, kan Simply Wall Street være et nyttig verktøy for å analysere aksjen. Plattformen gir deg innsikt i om aksjen er over- eller undervurdert, basert på en grundig analyse av selskapets økonomiske nøkkeltall og markedstrender. Dette kan hjelpe deg med å gjøre informerte investeringsbeslutninger.

Se verdien til ATEA ASA nå

Se om denne aksjen er over- eller undervurdert, og gjør egne analyser enkelt og visuelt gjennom Simply Wall Street.

Her kan du se hvilke bøker noen av verdens beste investorer har anbefalt i intervjuer og årsmøter opp igjennom årene. Jeg lenker til både lydbøker og fysisike bøker, slik at du kan finne bøkene de anbefaler i det formatet du liker best. Bare klikk på bildene under, og du vil se en liste over alle deres favoritter.

Warren Buffett

Charlie Munger

Bill Ackman